Home   |   De kast   |   Over jou   |   De stappen   |   Informatie   |   Je therapeut   |   Contact
 
             
Over jou

Je hoort nu tot de groep mannen en jongens die bezig zijn met (zoals dat heet) hun coming out. Misschien heb je je homoseksuele gevoelens net ontdekt of jarenlang weggestopt. Het kan zijn dat depressie, angsten, schuldgevoelens of schaamte overwonnen moeten worden om werkelijk aan jezelf toe te komen. Misschien weet je niet goed hoe je nu verder moet of loopt de spanning op. Wil je hier iets aan doen? Dan ben je bij uitdekasthulp.nl aan het goede adres.
Jouw uitdaging

Je gaat op weg naar een nieuw, zelfgekozen, leven. Waarin jij de regisseur wordt van jóuw film. Waarin jij de hoofdrol speelt van iemand met plezier, trots en eigenwaarde. Dat verdien je! Een mens met homoseksuele gevoelens. Gevoelens die uiteindelijk maar één van de vele kanten van je persoonlijkheid blijken te zijn.

Fred:
"Het conflict tussen mijn 'homo-binnenwereld' en de 'heterowereld' om mij heen, heeft ervoor gezorgd dat ik minder open en makkelijk ben. Bij René was het vertrouwen er bijna direct. Hij was geen bedreiging en ik durfde alles tegen hem te zeggen. Hij voelt de problemen goed aan, begrijpt ze snel en hielp mij tot de kern te komen."

Eric:
"Ik vind de therapie van René heel erg effectief ten opzichte van veel andere therapieën.. Mijn wereld is verschoven en in balans, ik richt me veel meer op mijn gevoel en passie.
"


Download hier de brochure.

     
Ontwerp en design: NDO Creations